Архив на новините
юлиавгсеп
октноедек
януфевмар
апрмайюни
юлиавгсеп
октноедек
януфевмар
апрмайюни
юлиавгсеп
октноедек
януфевмар
апрмайюни
юлиавгсеп
октноедек
С нов онлайн магазин - 8 декември 2014

ИВОНА БГ с нов онлайн магазин .На 08 декември 2014 г. интернет магазина www.ivona-bg.com вече разполага с по-приветлив и удобен за работа интерфейс.

Ивона БГ - www.ivona-bg.com предлага бижута от стомана проба 316L. Този материал не предизвиква никакви алергии и странични реакции защото не освобождава вредните метали за тялото като никел, хром и др.

Колиетата са изработени от още така наречената медицинска стомана 316L. Тя не променя цвета си и можете да се мокри в сладка или солена вода.Медицинската стомана, клас 316L не ръждясва затова може спокойно да се къпете с бижутата.

Колиетата от www.ivona-bg.com се отличават с изключителна бляскавост и красота. Други предимства на бижутата изработени от тази сплав са, че не изискват никакви грижи и не потъмняват.

Други актуални артикули в каталога на ИВОНА БГ са гривните. Магазинът предлага няколко основни категории гривни от които са гривни изработени от стомана проба 316L, естествена кожа и силикон. Популярни са и модните гривни нашумели през тази година от разнообразния им  вид предлагани от нас гривни „Шамбала”, известни със своите способности за уравновесяване на духа и постигане на пълна хармония на тялото.

И не на последно място предлагаме разнообразни видове обеци от сребро и стомана, както и модни и подходящи за лятото „гривни-часовници” за всички възрасти.

 

Нашите продукти притежават сертификати за качество и произход което гарант за висококачествена изработка и контрол на производството.

Ивона БГ се стреми да Ви предложи актуални и модерни бижута и аксесоари с които да сте винаги в крак с модата. Продуктите от ИВОНА БГ са подходящи за подарък за рожден ден, сватба, годеж и други празници на вашите близки и приятели.

Изказваме специални благодарности на "Сатурно софт" http://www.saturnosoft.biz/ за разработката на сайта!

www.ivona-bg.com ©2023 | Карта на сайта
Съобщение