Дамска гривна от естествени камъни N18
Продуктов Код 249
23.90 лв
Очаквайте скоро

Гривните са изработени от естествен камък с много любов за вас.
Всеки камък има енергията, мистична и лечебни свойства, които са описани по-долу.
Всяка гривна е уникална сама по себе си. Гривната е комбинация от различни видове камъни, използвани за тях и техните уникални свойства!
Гривните са размер между 17-18 см., което ги прави подходящи за дами и млади момичета!
Камъните от които са направени гривни са 8, 10, 12 mm.
Тази гривна е изработена от следните скъпоценни камъни: ахат, оникс скъпоценен камък.

Описание

Ахат друза
==========
Лечебни свойства на Ахат:
Ахат е един от най-старите известни скали, използвани за късмет и лечебни свойства. Използва се за защита срещу бури и светкавици и защита на децата от опасностите.


Слънчев камък
========

Мистични свойства на Слънчев камък:
Слънчев камък има силен положителен ефект върху психиката и насърчава доброто настроение, бодрост и добро настроение. Той осигурява необходимата сила и енергия, за да се справят със задачите, без използването на камък може да изглежда обезсърчително.
Той повдига самочувствието и помага на собственика да отвори собствена природа и да живеят до него. Ще ви помогне да изградите положително отношение към собствения си живот и ще донесе слънчевата страна на личността си на преден план.
Слънчев камък подобрява своите лечебни сили на ползвателя си. Той стимулира автономната нервна система и подобрява доброто функциониране на всички органи на тялото. Той е много полезен, когато се чувствате изтощени, поради липса на сън.


Гривните са изработени от естествен камък, за да разгърне пълния си потенциал трябва да се почиства поне веднъж седмично под течаща вода най-малко веднъж месечно, за да се освободи от него, оставяйки една нощ на земята. Това ще се актуализират и поддържат своята силна енергия.

Гривни // Гривни естествени камъни
www.ivona-bg.com ©2020 | Карта на сайта
Съобщение