Дамска гривна от естествени камъни N6
Продуктов Код 189
22.90 лв
Добави в количката

Всеки един от тези талисмани е уникален, защото се правят ръчно.
За засилване на собствената енергия жените носят бижуто на лявата ръка, а мъжете на дясната.Независимо че са превърнати в бижута, много хора ги носят с вярата, че ще им донесат късмет и душевен покой.


Гривните са изработени от естествен камък с много любов за вас.
Всеки камък има енергията, мистична и лечебни свойства, които са описани по-долу.
Всяка гривна е уникална сама по себе си. Гривната е комбинация от различни видове камъни, използвани за тях и техните уникални свойства!
Гривните са размер между 17-18 см., което ги прави подходящи за дами и млади момичета!
Камъните от които са направени гривни са 8, 10, 12 mm.
Тази гривна е изработена от следните скъпоценни камъни: ахат, оникс скъпоценен камък.

Описание

Ахат друза
==========
Лечебни свойства на Ахат:
Ахат е един от най-старите известни скали, използвани за късмет и лечебни свойства. Използва се за защита срещу бури и светкавици и защита на децата от опасностите.

Оникс
====
Оникс е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Той носи баланс за тялото и ума и сила на духа. Оникс препоръчва за непостоянни и вятърничави хора, защото това ще им помогне да сляза на земята и да се съсредоточи вниманието им. Оникс ще ви помогнат да постигнете вашите цели и задачи с по-голяма увереност.

 

Гривните са изработени от естествен камък, за да разгърне пълния си потенциал трябва да се почиства поне веднъж седмично под течаща вода най-малко веднъж месечно, за да се освободи от него, оставяйки една нощ на земята. Това ще се актуализират и поддържат своята силна енергия.

 

Гривни // Гривни естествени камъни
www.ivona-bg.com ©2020 | Карта на сайта
Съобщение